середа, 1 лютого 2017 р.

ПОЕТ-ВОЇН ЄВГЕН МАЛАНЮК

Євген Маланюк. Українська земля, як не раз бувало в нашій історії, зродила собі сина – на свою оборону й славу. Щедро обдарувала його талантами, та не дала талану-долі. Але він сам збудував свою долю – всупереч усім перешкодам.

Із відпущених Богом 71-50 Євген Маланюк прожив на чужині. Там і вмер. Але невтомна любов до батьківщини створила чудо: його душа ніколи не розлучиться з отчою землею. Євген Маланюк – український поет, який навіть у вигнанні, далеко за межами рідної України, зберіг любов до рідної землі, вболівав за її тяжку долю і присвятив Батьківщині багато віршів.

 З нагоди 120-ої річниці від дня народження Єгена Филимоновича Маланюка та в рамках тижня поетичного читання "Мандри в пошуках України" сільською бібліотекою було переглянуто "сторінку з життя" відомого земляка "Казка, що так немузикально й боляче обірвалась".

Учасники заходу переглянули відео "Життєвий та творчий шлях Є.Маланюка", декламували улюблені вірші поета, ознайомились з викладкою літератури, присвяченої славетному земляку.







Немає коментарів:

Дописати коментар